فکرشهر: یکی از اعضای شورای اسلامی روستای بنار آبشیرین از عضویت در این شورا استعفاء داد. او در نامه استعفای خود که اخیرا به بخشداری مرکزی تحویل داده، دلیل استعفایش را عدم همکاری دیگر اعضای این شورا برای حل مشکلات اهالی و توسعه روستا عنوان کرده است و به «فکرشهر» هم می گوید که علت اصلی استعفایش، وضعیت نامطلوب مدیریت شورای روستا و مدیریت متولیان آموزش و نوسازی مدارس استان است.
نوشاد باقری، درباره این تصمیم خود به «فکرشهر» گفت: در نظام مقدس جمهوری اسلامی به مداخله مردم در تعیین نمایندگان خود در تغییر و بهبود سرنوشت جامعه مدنی اشاره شده است. حقیر نیز مدت یک سال پیش با نگرش و ایده تغییر و بهبود سرنوشت روستای آبا و اجدادی خود، که مصداق آیه شریفه «لا یغیروا ما بقوم الا یغیرو بانفسهم» است، با نام نویسی و کاندیداتوری در انتخابات شورای روستای بنار آبشیرین و جلب اعتماد مردم روستا وارد ترکیب شورای اسلامی شورا شده و خود را دخیل در بهبود کیفت زندگی اهالی تا سرحد مطلوب نمودم.
وی ادامه داد: از بدو ورود به شورا، با پیگیری مستمر در حوزه فرهنگی اجتماعی، عمرانی و حتی اقتصادی نقش به سزایی را ایفا نمودم که مردم و مسوولین، خود شاهد این فعالیت ها هستند؛ البته به مجرد ورود به نهاد شورا با مشکلات عدیده ای روبرو شدم که بسیاری از شوراهای شهر و روستا تاکنون به آن مبتلا هستند.
باقری درباره مشکلات مد نظرش توضیح داد: در تعدادی از روستاها و شهرهای سطح کشور، سال های مدیدی است که برخی از کاندیداهای شورای اسلامی به جهت کثرت و گستردگی و فزونی ایل و طائفه و قبیله خود، صاحب کرسی انتخابات شورای اسلامی حوزه انتخابیه خود می شوند که برخی از این منتخبین متاسفانه هیچ گونه نقشی در بهبود کیفیت محیط پیرامون خود ندارند؛ روستای بنار آبشیرین نیز از جمله این روستاها محسوب می شود که یک شخص خاص، سال های سال در ادوار متوالی شورا، کرسی ریاست شورای روستا را تصاحب کرده در حالی که قادر به نوشتن یک نامه اداری هم نیست.
وی ادامه داد: علاوه بر آن، رئیس شورا طبق قانون ملزم به تشکیل حداقل دو جلسه در ماه است، یعنی در یک سال حداقل 24 جلسه، ولی متاسفانه تعداد تشکیل جلسات شورای بنار آبشیرین در سال گذشته تاکنون از 3 جلسه تجاوز ننموده است و متاسفانه مسوولین امر نیز به این مهم توجهی ندارند.
این عضو مستعفی شورای بنار آبشیرین اضافه کرد: در کنار این مشکلات، رئیس محترم شورا در جلسه هیات رئیسه سال جدید نیز حضور نیافته و این مهم تاکنون مسکوت مانده است.
نوشاد باقری گفت: همه مشکلات و ضعف مدیریتی شورا را که کنار بگذاریم، می رسیم به و ضعف مدیریت در ادارات آموزش و پرورش و اداره کل نوسازی مدارس که در کنار هم باعث استعفای من شده اند.
وی توضیح داد: اخیرا مجدانه برای ساخت مدرسه ابتدایی دخترانه و پسرانه دوره اول و دوم که سال هاست در بنار آبشیرین از آن بی بهره ایم و مجبور به تشکیل کلاس های درس در یک منزل استیجاری بی کیفیت و نامطلوب با اجاره بهاء یک صد و پنجاه هزار تومان در ماه هستیم، را پیگیری نموده ام و در همین باره، مطلبی را در فضای اجتماعی منتشر نمودم و تاسیس یک مدرسه در شان دانش آموزان روستای بنار آبشیرین را خواستار شدم و با توجه به اینکه سال هاست با وعده های سر خرمن خود، نوید ساخت این مدرسه را به سال بعد موکول می کنند، مسوولین ذی ربط را دخیل در ادامه این وضعیت نامطلوب قلمداد نمودم.
باقری تاکید کرد: بد نیست این را هم بدانید که در حال حاضر، پرداخت نیمی از اجاره بهاء این منزل استیجاری که به عنوان محیط آموزشی استفاده می شود را دهیاری روستا تقبل نموده و توافق شده بود نیم دیگر را اداره آموزش و پرورش شهرستان دشتستان پرداخت نماید که علی الظاهر این اداره قادر به پرداخت مبلغ هفتاد و پنج هزارتومانی هم نیست.
این عضو شورای روستای بنار آب شیرین که استعفا داده است، اضافه کرد: در ادامه پافشاری به وضعیت نامطلوب مدیریت شورا و مدیریت متولیان آموزش و پرورش و همچنین متولیان نوسازی مدارس استان، عده ای به شیوه های مختلف حقیر را وادار به استعفاء از ترکیب شورا نمودند؛ به همین منظور بر خود لازم دیدم به جهت جلوگیری از اختلافات بیش از این در مجموعه شورای روستا و اهالی محترم و محروم بنار آبشیرین، استعفای خود را به بخشداری مرکزی شهرستان دشتستان تسلیم نمایم و از اینکه بیش از این قادر به ادامه فعالیت در نهاد تصمیم گیری شورا نیستم، از مردم شهید پرور روستای بنار آبشیرین پوزش و حلالیت میطلبم.
به امیداینکه شاهد ظهور اقامون باشیم تا دنیامونو تغییر بده
برای این مسئولانی که به راحتی یک فرد فعال جوانی که برای روستایش از جان و دل تلاش داره میکنه و به موفقیت داره میرسه براحتی ازدست میدن .امیدوارم مسئولان اقدامات لازم رو برای برگشتن آقای باقری در دستور کارشون قرار بدن.
التماس تفکر