شنبه ۳۰ فروردين ۱۴۰۴
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
کد خبر: ۹۲۰۱۶
دوشنبه ۱۴ تير ۱۴۰۰ - ۱۰:۲۹

فکرشهر: رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: در جنگ اقتصادی، راه خنثی‌سازی تحریم‌ها مردم‌پایه کردن اقتصاد است و بسیج سازندگی برای این هدف برنامه‌ریزی و تلاش می‌کند.

به‌گزارش فکرشهر از صداوسیما مرکز بوشهر، سردار سرتیپ‌دوم پاسدار محمد زهرایی با هدف بازدید از طرح‌های محرومیت‌زدایی در حاشیه شهرها و روستاها به استان بوشهر سفر کرده و پس از بازدید از یک کارخانه فرآوری خرما در بوشهر در گفت‌وگویی اختصاصی با خبرنگار ما گفت: بسیج سازندگی هم در جنگ با محرومیت و هم در جنگ اقتصادی در تلاش است.

او اضافه کرد: برنامه‌های از بین بردن محرومیت در قالب «طرح جامع محرومیت‌زدایی در استان‌ها و در حاشیه شهرها و روستاها» با اولویت تأمین آب آشامیدنی، مسکن روستایی، زیرساخت‌ها و اشتغال در حال انجام است که بسیج سازندگی استان بوشهر هم در این زمینه‌ها تعامل خوبی با دستگاه‌های اجرایی داشته است و آن‌ها را به‌خوبی اجرا کرده که امسال هم با قوت بیشتری ادامه خواهد داشت.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با بیان این‌که در جنگ اقتصادی راه خنثی‌سازی تحریم‌ها مردم‌پایه کردن اقتصاد است و بسیج سازندگی به‌دنبال آن است، افزود: این سیاست یعنی مدیریت زنجیره ارزش در محصولات مزیت‌دار هر منطقه و جغرافیا که در استان بوشهر که سومین استان تولید خرما در کشور است باید به این محصول توجه جدی شود.

سردار محمد زهرایی افزود: در حوزه خرما باید با فرآوری، بسته‌بندی مناسب، افزایش ارزش افزوده، انجام بدون تصدی‌گری در حلقه‌های زنجیره ارزش در تولید، تأمین، صنایع تبدیلی، بسته‌بندی، برند، و بازار و با شناخت و پرداخت مناسب و مشخص بودن نقش هر دستگاه، کار فرآوری را انجام داد؛ که یکی از این کارگاه‌ها در بوشهر که در آن هستیم بسیار کار خوب و خلاقانه‌ای انجام می‌دهند.

او با اشاره به سیاست‌های کاری بسیج سازندگی گفت: مدل کار ما اقتصاد کلان و سرمایه‌گذاری کلان نیست، بلکه باید از اقتصاد مردمی و خُرد که به‌صورت استاد و شاگردی و از پدر به فرزند و استاد به شاگرد با سرمایه پاک مردم با اندکی کمک تسهیلاتی انجام می‌شود حمایت کرد.

سردار زهرایی همچنین گفت که باید در استان بوشهر از محصول گوجه‌فرنگی خارج از فصل با ایجاد صنایع تبدیلی، صدور مجوزها و کاهش هزینه‌های حمل و نقل آن حمایت و آن را برای تولیدکننده و مصرف‌کننده به‌صرفه کرد که بسیج سازندگی به‌عنوان یک حلقه میانی برای تسهیل باید این نقش را انجام دهد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: خرما، میگو و گوجه‌فرنگی خارج از فصل استان بوشهر در کشور زبانزد است و باید از آن‌ها به‌طور ویژه حمایت کرد.

او در پایان گفت: در محرومیت‌زدایی باید به‌سمت هدفمند کردن حل مشکلات مردم در روستاها و حاشیه شهر با اولویت آب روستایی، زیرساخت و اشتغال رفت.

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر