فکرشهر: نماینده مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در قاره آفریقا گفت: اربعین، قیام و انتقام گرفتن خون امام حسین (ع) در کربلا را برای همیشه زنده و جاودان نگه داشته است.
به گزارش فکرشهر از ایرنا، حجت الاسلام سیدعبدالله حسینی روز دوشنبه در نشست مجازی " ابعاد فرهنگی و اجتماعی اربعین حسینی" در گناوه افزود: اربعین تجلی یکی از آیین هایی است که برای زنده نگه داشتن قیام و خون امام حسین(ع) تدارک دیده شده است.
وی اظهارکرد: راهپیمایی اربعین، روضه خوانی، خواندن دعاها، سینه زنی و آئینهای عزاداری بخشی از ابزارهای لازم برای زنده نگه داشتن قیام امام حسین (ع) است.
حسینی همبستگی ملتها، از خود گذشتگی و ایثار، پذیرایی از زائران، رفتارها و برخوردهای بسیبار فداکارانه عراقیها نمونهای از ابعاد فرهنگی بجای مانده از اربعین است.
نماینده مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در قاره آفریقا ادامه داد: پیاده روی اربعین، حماسهای الهی و بینظیر در تاریخ است که منجر به آشنایی، محبت، همدلی و درک بالای بین ملل و اقوام مختلف میشود.
وی افزود: این محبتها، از خود گذشتگیها، بذل و بخششهای مالی و جانی و مهربانیها فراهم کننده شرائط تشکیل سپاه حضرت مهدی (عج) و زمینهساز ظهور ایشان میشود.
حسینی گفت: اتفاقی که در سال ۶۱ هجری برای امام حسین(ع) و ۱۸ نفر از فرزندان و جوانان اهل بیت (ع) و تعداد زیادی از اصحاب آن حضرت در سرزمین کربلا افتاد، یکی از زیباترین اتفاقهای تاریخ بشر در دفاع از حق بوده است.
وی اظهارداشت: اگر از آغاز تا پایان نگاهی بر آنچه بر روی این زمین بر انسان گذاشته است بیاندازیم، زیباتر از فراز و حقیقت واقعه کربلا درگذشته و آینده جهان نمیتوان پیدا کرد.
حسینی گفت: اوج زیباییها و زشتیها در یک قاب و تقابل حق علیه باطل در داستان حماسه کربلا اتفاق افتاده است.
وی ادامه داد: سه واقعه مهم از ابتدای تاریخ بشریت برای همه انبیا و ائمه اطهار(ع) بصورت واضح بوده است و از آنها مطلع بودند که یکی از آنها شهادت امام حسین (ع) است.
نماینده مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در قاره آفریقا افزود: انقلاب بزرگ تاریخی کربلا که زیباترین تابلو مظلومیت اهل بیت (ع) در روز عاشورا رقم خورد از حضرت ابراهیم شروع و زمینههای آن توسط رسول اکرم (ص) فراهم و با قدوم مبارک حضرت مهدی (عج) با انتقام خون امام حسین (ع) از خط فکری که باعث شهادت ایشان شد، به پایان میرسد.
رئیس دانشگاه پیام نور گناوه گفت: در کنار شور حسینی که باید پابرجا باشد، شعور حسینی را باید افزایش داد.
مجید قربانی افزود: ابعاد مختلف قیام امام حسین (ع)، حضرت زینب (س) و یاران باوفایش را باید در نهاد عملی دانشگاه تفسیر و تحلیل کرد و از آن الگو و پند گرفت.
وی اظهارکرد: راهپیمایی اربعین رویدادی بینظیر است که هرسال میلیونها نفر از سراسر دنیا دور هم جمع میشوند تا پیام وحدت، آزادی خواهی و حق طلبی را به جهان مخابره کنند.