فکرشهر: مدیرکل حوزه استاندار بوشهر گفت: نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه با ظرفیت تولید ۴۸۴ مگاوات با همت متخصصان توانمند داخلی فعالیت میکند.
به گزارش فکرشهر به نقل از ایسنا، سید حسن موسوی روز سهشنبه ۲۴ آبان در حاشیه بازدید مسئولان و مدیران روابط عمومیهای استان بوشهر از نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه اظهار کرد: تا بیست سال پیش این محل بیشهزاری بیش نبود، امروز اما به همت مسئولان و افراد توانمند شاهد استقرار و فعالیت صنعتی نوین هستیم. این نیروگاه حرارتی با ظرفیت تولید ۴۸۴ مگاوات با همت متخصصان توانمند داخلی فعالیت میکند.
وی خطاب به مدیران و مسئولان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان بوشهر تصریح کرد: روابط عمومیها پل دو سویه میان مردم و مسئولین هستند، از این رو باید قوت قلبی برای مسئولان و زبان گویای مردم باشند.
مدیرکل حوزه استاندار بوشهر با بیان اینکه صنایع زیادی در پهنه جغرافیایی استان بوشهر وجود دارد، اضافه کرد: این صنایع و مسئولین اراده کردهاند تا تحریمها را دور بزنند و چرخه اقتصادی ایران را قویتر از قبل بچرخانند؛ ما باید همگام و همراه هم، قدران نعمات این انقلاب باشیم.
موسوی با بیان اینکه جهش زیبایی در روابط عمومیهای استان بوشهر اتفاق افتاده است، خاطر نشان کرد: در این هفته ۲ تور ویژه روابط عمومیهای استان برگزار شده است که استمرار آن همراهی و دلگرمی اعضای روابط عمومی را میطلبد.
مفهوم سواد در قرن گذشته، تغییرات بسیاری کرده است
مدیرکل روابط عمومی استان بوشهر نیز در این بازدید با بیان اینکه مفهوم سواد در قرن گذشته تغییرات بسیاری کرده است، اظهار کرد: توانایی خواندن و نوشتن، اولین تعریفی که از سواد ارائه شد، در این تعریف سواد تنها به توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری معطوف بود. طبق این تعریف، فردی باسواد محسوب میشد که توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری خود را داشته باشد.
عباس مطاف اضافه کرد: در ادامه تعریف سواد تغییر کرد، علاوه بر توانایی خواندن و نوشتن زبان مادری، توانایی استفاده از رایانه و یاد داشتن یک زبان خارجی هم اضافه شد. بدین ترتیب به افرادی که توان خواندن و نوشتن، استفاده از رایانه و صحبت و درک مطلب به یک زبان خارجی را داشتند، باسواد گفته شد.
وی تصریح کرد: در دهه دوم قرن ۲۱، بازهم در مفهوم سواد تغییر ایجاد کرد در این تعریف مهارتهایی اعلام شد که داشتن این تواناییها و مهارتها مصداق باسواد بودن قرار گرفت که یکی از آنها سواد انرژی و توانایی مدیریت مصرف انرژی بود.
مدیرکل روابط عمومی استان بوشهر تاکید کرد: در تور امروز ما با زحمات تولید برق و لزوم صرفه جویی جویی در مصرف انرژی برق آشنا شدیم که این مهم بسیار ارزشمند و قابل توجه است.
مدیر نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه هم در جمع اعضای روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان بوشهر عنوان کرد: این نیروگاه مشتمل بر یک بلوکه سیکل ترکیبی کامل که شامل دو واحد گازی با ظرفیت ۱۶۲ مگاوات و یک واحد بخار با ظرفیت ۱۶۰مگاوات است که در مجموع ۴۸۴مگاوات برق را در شبکه برق ایجاد میکند.
بردبار اضافه کرد: شرکت تولید برق گناوه مپنا سرمایهگذار این نیروگاه و شرکت بهرهبرداری و تعمیرات نیروگاه مپنا O&M به عنوان بهرهبردار این نیروگاه هستند.
وی تصریح کرد: تمامی دانش ساخت، راهاندازی، بهرهبرداری، تعمیرات و بازسازی قطعات نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه با توان داخلی و اعتماد به جوانان انجام میشود و شرکت بهرهبرداری و تعمیراتی مپنا با تکیه بر دانش فنی نیروهای بومی استان بوشهر توانسته در زمینه بهرهبرداری و تعمیرات دورهای و تعمیرات اساسی نیروگاهی موفق عمل کند و وابستگی به نیروهای خارجی نداشته باشد.
به گزارش ایسنا، در تور بازدید از نیروگاه سیکل ترکیبی گناوه بیش از پنجاه نفر از مدیران و مسئولان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان بوشهر حضور داشتند.
شنبه 21 آبان نیز مدیران و مسئولان روابط عمومی دستگاههای اجرایی استان بوشهر از موزه پزشکی شهر بوشهر بازدید کرده بودند.